Neste generasjons

Feltverktøy for FDV arbeid

Felt verktøy for FDV arbeid

Synapse er neste generasjons hjelpeverktøy for FDV arbeid i felt. Enten det er via smartbriller, telefon, tablet eller PC; leverer Synapse alt en fagarbeider trenger til å utføre sitt arbeid trygt og effektivt. Synapse er designet av fagarbeidere for fagarbeidere, slik at de kan fokusere på det arbeidet som betyr noe!

Vi arbeider med utviklingen av produktet, og jobber nå med pilotprosjekt. Vi jobber tett med våre fremtidige kunder så ta gjerne kontakt for mer informasjon eller om dere ønsker å delta i utviklingsfasen.

Kontakt oss

Integrert med FDV system

Synapse er integrert direkte med ditt FDV system. Dokumentasjon, aktiviteter osv. synkroniseres sømløst.

Vi bygger Synapse med integrasjoner mot systemene du allerede bruker slik at det ikke er nødvending å føre over data eller migrere til et helt nytt system. Synapse sine funksjoner gjøres tilgjengelig via FDV systemet du allerede kjenner.

Fjernassistanse

Løs flere problemer uten å tilkalle hjelp eller reise! Få tilgang til spesialister som ser det du ser via smartbriller og mobil.

Med fjernassistanse kan du snakke direkte med spesialister f.eks. fra leverandører og servicefirmaer mens du jobber. Ring via kontakter i ditt FDV system, eller med egen kontaktinformasjon. Den du ringer trenger ingen installert programvare, kun en nettleser!

Vis dokumentasjon

Dokumentasjon vises som 3D hologrammer rett i rommet. Relevante dokumenter hentes automatisk frem.

Få tilgang til dokumentasjon fra ditt FDV system direkte i smartbriller eller på telefon/tablet. Dokumentasjonen kan være alt fra tegninger, manualer, sjekklister og mye mer. Brukeren trenger ikke lenger lete etter riktig dokumentasjon, da Synapse foreslår automatisk dokumentasjon basert på hva brukeren arbeider med.

Dokumenter arbeid

Dokumenter arbeidet mens det utføres. Med bilder og video er det ikke lenger tvil om hvordan jobben ble utført.

Med smartbrillene kan brukeren ta bilder eller videoer og dokumentere arbeidet med sjekklister og tekst mens jobben utføres. God dokumentasjon sikrer god historikk på utført arbeid, og kan betydelig redusere tiden for å utføre lignende arbeid i fremtiden.

Våre samarbeidspartnere

Logo FDVhuset
Logo GK Norge
Logo Innovasjon Norge
Logo Kongsberg Terotech
Logo Kongsberg Innovasjon
Logo USN

Kontakt oss

Takk for meldingen, vi svarer deg så raskt vi kan!
Det har oppstått en feil, prøv igjen senere eller ta direkte kontakt med oss.